Translate

Mide Ülseri ve Gastrite İyi Gelen Kür İbrahim Saraçoğlu 'ndan


    Günümüz hastalıklarından olan ülser ve gastritin ana sebebi aşırı stres ve sağlıksız beslenme koşullarıdır. Mide rahatsızlıkları insana büyük ızdırap verir. Mide rahatsızlıklarından korunmanın temel yolları stresten uzak durmak ve aşırı yağlı ve baharatlı yiyecekler tüketmemektir.


   Mide ülseri ve gastriti için mutlaka doktor tedavisi ihmal edilmeden devam edilmelidir. Doktor tedavisinin yanında mide ülseri ve gastrit için uygulanacak bitkisel çözümlerde ülser ve gastrit tedavisine yardımcı olur.



   Bir çok bitkisel tedaviden biride Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu 'nun önerdiği karna bahar kürü mide ülseri ve gastrite iyi gelir.

    Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu karna bahar kürünün tarifini mide ülseri ve gastrit sorunu olanlar için veriyor. Karna bahar kürü için 150 - 200 gr. taze karna bahar bitkisi alınır ve 1,5 su bardağı kadar kaynayan suya ilave edilir. Karna baharları kaynayan suya atmadan yıkayın ve ufak ufak doğrayın. 5 dk. kısık ateşte kaynatılır. Ağzı kapalı olmasına dikkat edin. Ilıması beklenir ve günde 1 defa aç karına içilir. Sonra kaynamış karna baharın posasıda yenilir. Bu küre 21 gün devam edilmelidir. Bu kür ile birlikte havuç suyuda tüketmek gerekir. Akşamları 1 bardak havuç suyu içilmesi yeterlidir.

    21 günlük karna bahar kürünün ardından ayni sefa bitkisi ile tedaviye devam edilir. Ayni sefa bitkisinin diğer adı portakal nergisidir.  1 bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı ayni sefa bitkisi katılır ve 5 dk kısık ateşte kaynatılır. 1 ay boyunca akşam yemeklerinden 2 saat sonra içilir.

   Bu tedavi ile stres ve aşırı yağlı ve baharatlı yiyeceklerden kaçınmanız halinde mide ülseri ve gastritinizden çok kolay kurtulabilirsiniz.

Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!