Translate

Bim 'in 15 Ocak 2016 Tarihli Aktüel Ürünleri



     Bim her hafta Cuma günleri aktüel ürünlerini yenilemektedir. Bu haftaki 15 Ocak 2016 Cuma günü aktüel ürünler arasında ev araç gereçlerine ait bir çok ürün bulunmaktadır.



    Bu haftaki Bim 'in fırsat ürünleri kataloguna göz attığımızda ilk dikkatimizi çeken Fakirin süpürgesi oluyor. İster uzun sapı ile , ister şarjlı şekilde kullanabileceğiniz bu süpürgenin fiyatı 79 Tl.
Ayrıca yine bu haftaki Bim aktüel ürünler arasında çok şık klozet örtü takımları bulunmakta. 3 lü olarak satılan bu banyo takımının fiyatı ise 14,90 Tl.

    Bim aktüel ürünler arasında yerine alan diğer bir ürün ise 3 boyutlu ( 3D) çift kişilik nevresim takımları. Gerçekten çok güzel olan bu nevresim takımlarının fiyatı piyasa fiyatlarına göre de çok uygun.


   Bonera markası ile raflardaki yerini alan seramik tencereler ise 27,5 Tl den satışa sunulmakta. Tüm bu ürünlerle birlikte ayrıca Bim aktüel ürünler arasında mutfak önlükleri, çatal, kaşık, bıçak standı, sıvı geçirmez alez, toka seti, çocuklar için sweathshirt, bay, bayan bere, dinazor oyuncak, lisanslı eva terlik, oyuncak köpek figürlü set, su püskürtücü, canlı çicek, nem ve ısı ölçer gibi ürünlerde yer almaktadır.

   Keyifli ve karlı alışverişler dileriz.
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!