Translate

5 Şubat Bim Aktüel Ürünler


    Bim'in haftalık yaptığı aktüel ürünlerinde 5 Şubat tarihinde mutfak araç gereçlerine geniş yer verilmiş. Her hafta Cuma günü yenilenen Bim'in  kampanyalı ürünleri arasında bu hafta Cuma günü tencere ve tavalar uygun fiyatlar ile ihtiyaç sahiplerinin beğenisine sunuluyor.


    Bonere marka B silver serisi çelik karnıyarık tenceresi 65 TL den Bim raflarında 5 Şubatta yerini alıyor. Karınıyarık tenceresinin çapı 40 cm. Daha öncede Bim mağazarında görmeye alışık olduğumuz Chef's marka teflon tepsiler 19,90 TL, 4'lü tava seti 39,90 TL, kapaklı balık tavası 22,75 TL, teflon karnıyarık tenceresi 24.50 TL, kızartma tenceresi 24,50 TL, nurtaş markalı büyük boy çelik çaydanlık 49,90 TL, dantela 12 parça çay bardağı takımı 4,90 TL, 2 katlı servis 5,90 TL, plastik mutfak ürünleri 5,90 TL olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca 5 Şubat Bim aktüel ürünlerinde çocuklarda unutulmamış. Lisanslı uzaktan kumandalı araba çeşitleri 55 TL, oyuncak elektrik süpürgesi 14,90 TL, çocuk yelekler 6,90 TL' den satışa sunuluyor.

    Bim tarzı bu tarz zincir mağazaların haftalık yapmış olduğu bu indirimler ile mağazalar satış cirolarını arttırmaya çalışırken, tüketiciler de uygun fiyatlara alış veriş yapmaktan mutlu oluyorlar.

Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!