Translate

Pamidor Çocuk Mağazalarında % 70' e Varan İndirimleri Kaçırmayın !



    Pamidor çocuk giyiminin önde gelen kuruluşlarından bir tanesidir. Pamidor zincir mağazalarından fiili alış verişin yanında çağımızın olmazsa olmazlarından olan internet mağazacılığı ile de tüketicilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Pamidorun son kampanyası olan % 70 e varan indirimleri ses getireceğe benziyor. Bu indirimler sayesinde tüketicinin de yüzü gülecek.


 Pamidor çocuk giyim mağazacılığında adını ve kalitesini kanıtlamış bir marka olarak tüketicilerine son model, en beğenilen kıyafetleri sunuyor. Bu güzel ve kaliteli ürünleri kim uygun fiyata almak istemez ki diye bir soru soracak olursak ,  ben istemiyorum diyen biri çıkmaz diye düşünüyoruz. Zaman zaman büyük mağazaların yapmış olduğu bu indirimler ile tüketicinin yüzü gülüyor. Hem alan hem satan kazanıyor kısacası.

   Pamidor 0 - 12 yaş gurubundaki kız ve erkek çocuklar için güzel ve kaliteli ürünleri % 70' e varan indirimlerle tüketicilerine sunuyor. Ayrıca Pamidor internet mağazacılığına üye olan herkese 50 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılmak üzere 10 TL indirim çeki veriyor. Üstelik 70 TL ve üzeri alışverişlerde kargoda ücretsiz.

     İhtiyacı olanların, meraklılarının kaçırmaması gereken bu kampanyadan faydalanmak için Pamidorun internet mağazasını ziyaret etmeleri yeterli olacaktır.

     Keyifli ve karlı alışverişler:)
 
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!