Translate

Kış Geldi, Panduflar Ortaya Çıktı. Çocuğunuza Panduf Örmeye Ne Dersiniz ?


    Bir birinden güzel ve yumuşacık, sıcacık tutan panduflar sayesinde çocuklarımız ve biz hastalıklardan korunuruz. Piyasada çok güzel hazır panduflar mevcut. Ama siz yinede emeğinizi ve sevginizide içine koyarak çok daha güzel panduflar örebilirsiniz. Görsellerimiz ve anlatımımız sayesinde çok kolay örebileceğiniz bu pandufu çocuklarınız çok beğenecek.




    Pandufu yapmak için beyaz peluş ip kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Taban kısmından başlanan panduf tığ ile örülür. 14 zincir ile başlanır. Zincir boyu 12 trabzan örülür , zincir başına gelince 6 trabzan doldurulur. Zincirin diğer tarafına yine 12 tarabzan örülür. Zincirin diğer baş tarafına yine 6 trabzan örülür. İlk sıra 33 trabzan olur. Sırası ile 2. sıra 44 , 3. sıra 50 trabzan olur. 4. sıradan sonra tabandan üste dönmek için sık iğne gidilir. Burun kısmı trabzan örülür, burun harici sık iğne ile devam edilir. Bir üst sırada 68 trabzan olacak şekilde sıra tamamlanır.
 
     Burun kısmı döne döne örülür ve boğaza gelmek için azarltılır. Burun kısmı bitirilir , yan ve arka kısmı trabzan ile devam edilir. Bu aşamada trabzanların sayısı 33 olur.  6 sıra aynı şekilde örülür. Köpek modelli olan pandufumuzun kulakları için 8 zincir tabandaki teknikle 4 parça örülür ve çift olarak birleştirilir. Son aşamada üzerinin işlemeleri yapılır.

      Emek verilerek yapılan her şey olduğundan çok daha değerlidir. Güle güle kullanın.
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!