Translate

Anlatımlı Papyonlu Bebek Önlük Modeli Derya Baykal ' dan


      Bebekler için anne sütünün yanında ek beslenme dönemi 6. aydan sonra başlar. Anne sütünün yararları anlatmakla bitmez. Bebeklerin doğumundan itibaren ilk 6 ay sadece anne sütü yeterlidir. 6. aydan itibaren ise gelişen bebeğe anne sütü ile birlikte ek gıdalar da verilmelidir. Ek gıdalara geçilmesi ile birlikte beslenme zamanlarında bir bebek önlüğüne ihtiyaç duyarsınız. Çeşit çeşit bebek önlüklerini kullanarak bebeklerin beslenmeleri esnasında kendilerini ve çevrelerini kirletmekten kurtulabilirsiniz. Bebek önlüklerini hazır almanın yanında, istediğiniz bebek önlüğünü zevkinize göre örmeniz de mümkündür.


  Bebek önlük modellerinden Derya Baykal 'ın anlatımı ile papyonlu bebek önlük modelini örmeye ne dersiniz ? Önlüğümüzün örülüşü çok kolay olmasının yanında oldukça da gösterişli durduğu unutulmamalıdır. Önlüğümüzü örmek için 2 renk istediğimiz renk orta kalınlıkta ip ve 3 numara orlon tığı yeterli olacaktır.

    Papyon model bebek önlüğü tığ ile basit trabzan ile örülecek. 40 zincir istediğiniz renk ile başlayın. Her ilmeğe tek tek batılarak sıra tamamlanır. 18 sıra aynı şekilde örülerek tamamlandıktan sonra her iki baştan 19 ar trabzan 10 sıra trabzan ile uzatılır. Bu kısım boyun kısmı olacak. Sonra kontrast bir renk ile kenarlarına sık iğne geçilir. Boyun kısmının bir tarafına düğme dikilir. Diğer kısmına ise düğme iliği yapılır.

   Papyon modelli bebek önlüğünün papyonunu yapmak için 10 zincir çekilir ve 10 sıra trabzan örülür. Örülen parça ortadan büzülür ve önlüğün boyun kısmına dikilir. İsteğe göre papyonun altına düğme dikilebilir. Bitirilen önlüğün arka tarafına sıvı geçirmez alez parçası dikmekle de ıslanan bebek önlüğünden bebeğinizin etkilenmemesini sağlayabilirsiniz.
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!