Translate

A 101 28 Ocak Aktüel Ürünler

 
    A101 in bu haftaki aktüel ürünleri arasında elektronikten, ev tekstiline, gıdadan temizlik maddelerine bir çok üründe indirim bulunuyor. Örneğin Hı- Level uydu alıcılı 39 inc televizyon 899 TL den satışa sunuluyor.Bununla birlikte çoklu şarj cihazı , usb bellek ve hafıza kartları da uygun fiyatlarla elektronik ürünler arasında yerini almış. Nokia Lumia akıllı telefonu da unutmamak gerekir.


    Temizlik maddeleri her ev için vazgeçilmez ürünlerdendir. Bu ürünleri uygun fiyatlara almak tüketicinin yüzünü güldürmektedir. Tuvalet kağıtları, deterjan , yumuşatıcı, yüzey temizleyiciler, kişisel bakım ürünleri hem kaliteli hemde uygun fiyatlarla raflarda yerlerini almış.

   Ev tekstil ürünleri arasında ise kaymaz taban yolluklar, çift  kişilik fitted setler, çift kişilik yatak örtüsü setleri, çoraplar ve çekyat örtülerini bulabilirisiniz. İçim ürünlerine özel indirim uygulayan A101 de ayrıca 28 Ocak aktüel ürünleri arasında bir çok mutfak araç gereci, bavul setleri, cips çeşitlerini de bulmak mümkün.

    Keyifli ve kazançlı alışverişler.






Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!