Translate

Bu Perde İle Alışılagelmiş Perdelerimiz Demode Olacağa Benziyor.


     Evlerimizin gelinliği olarak nitelendiren perdeler de bir çok çeşit mevcuttur. Zebralar, Fransız danteller, tül perdeler, kruvaze perdeler, ahşap perdeler, japon perdeler, stor perdeler, balon perdeler, briz perdeler, katlamalı perdeler, rustik perdeler, jaluzi, ip ve boncuk perdeler, mekanizmalı, motorlu perdeler derken liste uzayıp gidiyor.

   
Herkes zevkine, evine, bütçesine uygun perde seçiyor. Seçenekler oldukça geniş, evinizin rengine, büyüklüğüne göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Perde seçerken renk kombinlerinize, perdeyi kullanım şeklinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bir de küçük evlerde açık ton perdeler seçerek mekanınızı daha geniş göstermeniz mümkün olacaktır. Eğer eşyalarınız çok açık tonlarda ise koyu renk perdeler seçebilirsiniz ancak yine evinizin büyüklüğünü göz ardı etmemek koşulu ile. Bazen kullanacağınız bir ip veya boncuk perde ile de dekorasyonunuzu modern hale getirmek mümkün olacaktır. Küçük dokunuşların büyük etkilere yol açacağı unutulmamalıdır.

    Gelişen teknoloji ile perdelerde de yeni boyuta gelinmiş durumda. Teknolojide sınır yoktur dedirten yeni tasarım bu perdeler alıştığımız perdeleri geride bırakacağa benziyor. Üstelik yıkama, ütüleme derdi de yok. En güzeli de bu olsa gerek.
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!