Translate

Tabak Süslemek Bir Sanattır. Bu Tabakları Görenlerin İştahları Bir Kaç Kat Daha Artacak.


    Yemek yapmak, yemek bazı insanlar için özel ilgi alanlarına girer. Onlar için bir zevktir yemek yemek, bir hazdır. Durum böyle olunca göze hitap etmesi çok önemlidir. Bir de tam tersi olan grup vardır. Özellikle iştahsız çocuklara yemek yedirmek oldukça zordur. Ne yaparsanız yapın yemek istemezler. Daha tadına bile bakmadan ben bunu beğenmedim, sevmeyen diyen çocuklara yemek yedirmek işkencedir. Bu durumlarda yapılacak etkili yöntemlerden biri tabağın önce göze hitap etmesidir. Nasıl yapılır bu ?



   Tabak süslemek bir sanattır. Aslında tabaktaki aynı yiyecekler olmasına rağmen, baktığınızda iki farklı yemek görürsünüz süslenmiş tabakla, süslenmemiş tabak arasında. Hal böyle olunca çocuklarımız için de çok daha çekici hale gelir yemek yemek. Sadece iştahsız çocuklarımız için mi tabak süsleriz ? Tabi ki hayır. Küçük büyük herkes için kısacası kendine değer veren herkes için bir ödüldür güzel bir tabakta yemek yemek.

    Tabak süsleme sanatında ustalarımız öyle güzel eserler çıkartıyorlar ki ortaya insan tabağa dokunmaya kıyamıyor görseli bozmamak için. Tabak süsleme de sınır hayal gücü sınırı ile doğru orantılıdır. Hayal gücünün sınırı olmadığına göre ortaya çıkabilecek eserlerinde sınırı yoktur. Bakın nasıl ?



 
 


 



Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!