Translate

A101 4 Şubat Aktüel Ürünler



     A101 in bu haftaki aktüel ürünlerine şöyle bir göz gezdirdiğimizde yine geniş yelpazeli ürünler kampanyası görüyoruz. Televizyon, jeneratör, cam mutfak eşyaları, ev tekstil ürünleri, oyuncak çeşitleri, elektrikli ısıtıcı, çorap, bayan bakım malzemeleri ve gıda bu ürünlerden bazıları...


  4 Şubat tarihli A101 kampanyalı ürünler arasında en dikkat çeken Hı-Level 48" Smart Slim Lev Tv. Vestel servis güvencesi ile A101 raflarında yerini alan Hı-Level marka televizyon uydu alıcılı ve duvara asma aparatı da hediye. Televizyonda scart girişi, HDMI girişi, Usb girişi, Ethernet girişi, Pc In girişleri mevcut. Bonus ve World karta 8 taksit imkanı ile satışa sunulan Hı-Level 48" televizyonun fiyatı ise 1249 TL.

     Bu haftaki aktüel ürünler arasında Hı-Level Usb bellek 16 GB. kapasiteli 14,95 TL iken, Atlas 4 zamanlı benzinli jeneratör 2 yıl garantili olarak 499 TL den satışa sunulmakta. Üstelik yine World ve Bonus karta 8 taksit imkanı ile.

    A101 4 Şubat Aktüel ürünleri bunlarla da sınırlı değil. Kış aylarında bol bol C vitamini ihtiyacını düşünüp narenciye sıkacağını da tüketicileri ile buluşturan A101 bu ürünü 59 TL den raflarında bulundurmaktadır. Ayrıca plastik ve cam mutfak ürünleri de raflardaki yerini almış durumda. Lav markalı cam ürünlerde bu haftaki kampanya için hazır.

   Gelelim ev tekstil ürünlerine. Bir çok bayanın ilgi alanına giren bu kategoride bu hafta 4 mevsim kapitone set değişik renk ve desen çeşitleri ile meraklılarına sunulmakta. Fiyatı ise 39,95 TL. Bunun yanında ev tekstil ürünleri arasında tek kapitone yastıklar, tek ve çift kişilik penye çarşaflar da bulunmaktadır.

    Çocukları da unutmayan A101 4 Şubat kataloğuna çeşitli oyuncaklarda ilave etmiş. Çek bırak mini arabalar, kız çocukları için oyuncak beşik, değişik modellerde kırılmaz helikopterler, çocuk kol saatleri, çocuk okul çorapları sizleri bekliyor.
Keyifli ve bol kazançlı alış verişler.



Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!