Translate

Limon Maydanoz Kürü İle Kilo Veriyoruz.


     Kış dedik, kilo dedik, değişik yöntemler denedik, yine de kilo veremedik diyenlere limon maydanoz kürünü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu öneriyor. Limon kışın sofralarımızdan eksik etmememiz gereken besinlerdendir. İçerdiği C vitamini nedeni vücudun direncini artırarak, hastalıklardan korunmamızı sağlayan limon aynı zamanda yağ yakan besinler arasındadır. Hele bide limona maydanoz eklenirse etkisi kat kat artıyor.

   
  Bitki kimyasını inceleyen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüm bitkileri inceleyerek, hangi bitkilerin hangi hastalıklara iyi geldiğini, zayıflamaya yardımcı bitkileri açıklayarak alternatif tıp da adını duyurmuştur. İbrahim Saraçoğlu' na gelen olumlu geri dönüşler, onun verdiği bilgilerin güvenilirliğini artırmıştır.
 
      İbrahim Saraçoğlu açıkladığı limon maydanoz kürü ile de hem kilo verileceğini hem de karaciğer yağlanmalarını gidereceğini belirtiyor. Karaciğer yağlanmalarını azaltması için bu küre 1 ay devam edilmesi gerekiyor. Bu 1 ay içinde 15 gün sonra 3 gün ara verilmesi gerekmektedir. Sabah aç karna içilen limon maydanozun iştah kapatıcı özelliği de vardır.

      Gelelim limon maydanoz kürünün yapılışına. Küçük yapraklı, taze maydanoz dallarından 15- 16 sap yıkanır ve dip kısımlarındaki kahverengi kısımları kesilerek blendera alınır. Blenderdaki maydanozlara 2 yemek kaşığı limon suyu eklenir. 1 bardak su ile birlikte blenderdan geçirilir. Karışım süzülmeden içilir.    
 
      Yağları yakması için bu küre 2 ay devam edilmelidir. 1 aydan sonra 10 ara verilerek 1 ay şeklinde kullanılır. Limonun ve maydanozun tansiyon düşürücü etkisi nedeni ile dikkatli kullanılmalıdır.

Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!