Translate

A101 6 Şubat Cumartesi Fırsat Ürünleri



     A101, Bim, Şok gibi marketlerin haftalık yaptıkları indirimler tüketicinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Haftada bir değişik günlerde kampanyalı ürünleri bir araya getiren bu marketler arasında A101 haftada bir ile yetinmeyip Cumartesi günlerine de fırsat ürünleri yada hafta sonu kaçığız sloganı ile indirimler koymaya başladı. Bu haftaki 6 Şubat Cumartesi A101 fırsat ürünleri arasında bakın neler var.


    Henkel'in  Pril hepsi bir arada 14 lü bulaşık makinesi deterjanı 5 TL den satışa sunulmuş. Yine Henkel,'in Bref markalı sprey temizleyici 4 TL, Bref sprey temizleyici banyo 4 TL, Bref jel tuvalet temizleyici 4 TL, Dixi ahşap temizleyci 3 TL den raflarda ki yerlerini almak üzere A101 stoklarına girmiş.

    Cumartesi günü fırsat ürünleri arasında  bayanlar için kişisel bakım malzemeleri de var. Agiss markalı ağda seti 19,95 TL. Bu setin içerisinde 1 adet roll on ısıtıcı, 2 adet roll on ağda, 2 mt. ağda bezi, 3 tane temizleme mendili bulunuyor. Sete ihtiyacı olmayanlar için tek alımlara roll on ağdalar ve 25 mt'lik ağda bezi de sunulmuş.


   6 Şubat Cumartesi fırsat ürünleri arasında 4'lü Sleepy marka ıslak havlular 4,95 TL,  Vanish halı temizleyici köpükler 12,95 TL, Vanish oxi leke çıkarıcı tozlar 1 TL, Cillit Bang klozet blok 1,95 TL, Gillette traş bıçağı 8 adet 15,75 TL, bitkisel sabun çeşitleri, hobby krem çeşitleri de satışa sunulmaktadır.

   Cumartesinin fırsat ürünlerinde gıda kategorisinde Capy meyve suları 1,45 TL, Kocaman dondurulmuş hamsi fileto 6,95 TL, Pınar dondurulmuş hamburger köfte 9,25 TL, Malatya pazarı kuru meyve ve ezme meyve çeşitleri, Cumhuriyet dana fermente sucuk, Ecovital organik yumurtada ihtyaç sahiplerini bekliyor.

    Bol kazançlı alış verişler.
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!