Translate

Perplexus 3D Zeka Oyunu Nedir ve Nasıl Oynanır ?


    Eğitici zeka oyunlarından olan Perplexus bir çeşit 3 boyutlu labirent oyunudur. Bütün eğitici kitaplarda mutlaka labirentlere yer ver verilir. Labirentlerin zeka üzerinde ki olumlu etkisi tartışılmaz. Labirentler sayesinde sorun çözmeyi, plan yapmayı, dikkat yetisi kazanmayı öğreniriz. Bilinen kitaplardaki 2 boyutlu labirentler çok eğlenceli olsa da çocuk gelişimini göz ardı etmeyen oyuncak sektörünün Ar-Ge departmanları bu işi bir adım daha ileri götürmüş ve labirenti 3 boyutlu hale getirerek bir topun içerisine koymuş. Nasıl mı ?

 
Perplexus 3D zeka oyunu şeffaf bir top içine muhteşem bir şekilde planlanmış 3 boyutlu labirent oyunudur. Oyun tek kişi oynanabileceği gibi sınırsız sayıda oyuncu ile de oynanabilir. Oyunda 1'den 100' e kadar numaralar olan noktalar vardır. Bu noktalar üzerinde olan okları takip ederek 1 den başlayıp 100 'e kadar topun içindeki çelik bilyeyi götürmeyi başaran oyunu kazanmış olur. 3 değişik kademeden başlayarak 100' e ulaşmak mümkündür. Oyunu zamanla yarışarak daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.

    Perplexus 3D labirentin kazanımlarına gelince. Bu oyun sayesinde öncelikle çocukların küçük motor kasları güçlenir, el göz koordinasyonu sağlamaya yardımcı olur, dikkat ve beceri kazandırır, heyecanı kontrol etmeyi, plan yapmayı, sabrı öğretir. Ailece oynanabilir. Çocuğumla nasıl kaliteli vakit geçirebilirim diyen aileler için çok yararlı ve eğlenceli olan bu oyuncak her yere kolayca taşınarak oynanabilir.

    6 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan bu ürünü hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi internet mağazalarından kolaylıkla satın alabilirler. Ürünün yaklaşık fiyatı 25- 30 TL dir. Çocuklarınız için eğitici olan bu oyuncağı siz de elinizden bırakamayacaksınız. Keyifli vakitler...

Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!