Translate

Yeni Yıl Kapı Süslerinizi Kendiniz Yapmak İster misiniz ?Maliyeti Çok Az Olan Kapı Süslerini Yaparken Çok Eğleneceksiniz.


     Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı 2015 ' in son günlerinde yeni yıl kapı süslerini kendisi yapmak isteyenler için bir kaç fikir verelim dedik. Yapacağınız yıl başı kapı süslerini ister kendiniz kullanın , ister bir dostunuza, arkadaşınıza hediye edin. Yeni ev alan komşunuza bile götürebileceğiniz güzel bir hediye olan kapı süslerine kendi emeğinizi ve hayal gücünüzü katarak daha da anlamlı bir hale getirebilirsiniz.
 

    Evde kalma atık materyallerden, doğadan toplayacağınız bitki kurularından, tüllerden, düğmelerden, keçelerden, boncuklardan ve daha bir çok şeyden yapabileceğiniz yıl başı kapı süslerinin maliyetleri tahmin ettiğinizden çok daha azdır.

     Herkes bir şekilde bir nedenden dolayı birilerine hediye vermiştir. Hediye almak ve vermek paylaşmanın, dostluğun dile getirilişidir. Doğum günlerinde, yeni dünyaya gelen bebeklerde, yeni ev veya araba alımında, yıl dönümlerinde bir sebep ile hediye vererek karşımızdakini mutlu etmek bizi de mutlu eder. Hele bir de bu hediyeleri kendimiz tasarlayıp , kendimizden bir şeyler katarsak, duygu ve düşüncelerimizi bu hediyelerde yansıtırsak dünyanın en güzel ve en anlamlı hediyesi olmaz mı ?

    Yıl başı kapı süslerini kendi evinize ve ya bir arkadaşınıza hediye olarak yapabilirsiniz. Kapı süsleri için kullanılacak ana malzeme havuzda ve ya denizde kullanılan yüzmeye yardımcı sosis yada makarna adı ile bilinen malzemedir. Kapı süsünü yapmak için önce makarnayı istediğiniz boyut da yuvarlak yaparak kullanın. Bant yardımı ile makarnayı yuvarlak halde sabitleyin. Sonra elde ettiğiniz halkanın üzerine saten kurdele ile istediğiniz renklere uygun çapraz olarak alt malzeme görünmeyecek şekilde sarın ve sıcak silikon tabanca kullanarak kurdeleyi sabitleyin. Kurdele yerine renkli tüller de kullanabilirsiniz. Yeri gelmişken bir hatırlatma yapalım. Sıcak silikon tabancalar evlerde çok pratik kullanıma uygun hayatı kolaylaştıran bir alet.

    Yeni yıl kapı süsümüzün kaba taslağı hazır. Bundan sonra aklınızdakini , elinizde bulunan materyaller ile dizayn aşamasına sıra geliyor. Emin olun bu aşama çok zevkli ve çok kolay. Yapmadan önce kafanızda bir şeyler tasarlamanız işinizi kolaylaştırır. Sonra materyalleri sabitlerken sıcak silikon tabancasını kullanarak kolayca monte etmeniz mümkündür. En son sim ve benzeri parıltılı şeylerle süslemek yıl başı temasına uygun hale getirecektir. Yeni yıl için yapmayacak olanlar daha soft renkler kullanabilirler. Karar ve zevk tamamen size ait.

    Yeni yıl kapı süsünüz hazır, güle güle kullanın.












  •  
















Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!