Translate

Milyonların Sevgilisi Minion Bere Örmek İsteyenlere, Meraklılarına.

     Minion çocukların çok sevdiği aksiyon çizgi film karakterini bebeğinizin veya çocuğunuzun beğenisine sunmaya ne dersiniz ?

    Çocukların hayal dünyalarının ne kadar geniş olduğunu herkes bilir. Hayal dünyalarında kim bilir neler yaşıyorlar, neler üretiyorlar, tahmin etmek oldukça güçtür. Bazen hayal dünyalarındaki bu kahramanlarla arkadaş bile olurlar. Onlarla yatar, onlarla kalkarlar. Sanki yanlarındaymış gibi sürekli onlarla konuşur, dertleşirler. Hee , bide sizi de olayın içine katarlar. Sıkıysa ortak olmayın bu oyuna:)
 
    Biz de bugün çocuklarımızın hoşuna gidecek, onların çok sevdiği minionları berelere taşıyalım dedik. Buyurun size minion berenin yapılışı. Haydi sıvayın kolları ve çocuklarınız için güzel bir şey yapmaya başlayın.


     Minion bere için tepe kısmından örülmeye başlanır. 6 zincir çekilip, halka yapın ve içerisine 15 tane trabzan örün. Sonraki sırada trabzan sayısını 30 ' a çıkartın. Sonraki sıralarda sırası ile 40, 50 , 60, 70, 75, 80, 100 trabzan olacak şekilde aralarda artırarak trabzanlar ile sıraları bitirin. 10 ve 11. sıralar artırılmadan örülür.
 
    Siyah renk ipliğe geçip yine artırılmadan 3 sıra örülür. Tekrar sarı renk ipe dönülür ve 3 sıra örülür. Kulak kısımları mavi ile örülecek. Bunun için 16 tane trabzan örülür. Her sırada kesilmeye devam edilir ve 2 trabzan kalınca kesilir. İki kulak da bu şekilde örülür. Kulakların arası yine mavi ip ile sık iğne ile tamamlanır.

    Geldik minion beremizin gözlerine. Siyah ip ile 4 zincir çekin ve 12 sık iğne yapın. 2. sırada 24 sık iğne örülür. Griye geçilerek 1 sıra tamamlandıktan sonra, beyaz ile 2 sıra, sonra mavi renk ipden 1 sıra örün. En son gri ile bir sıra örülür ve bitrilir. Minion bere saçsız olur mu, tabii ki olmaz. Minion beremizin saçlarını görseldeki gibi yapın. Hatta saçlarını çocuklarınızla birlikle yapmanızı öneriyoruz.




     Minion bereyi çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak vermek sizce nasıl bir fikir ?
Yasal Uyarı : Sitemizde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Uzmanına danışmadan uygulanması tavsiye edilmez. Bilgilerin uygulanması halinde çıkabilecek sorunlardan dolayı sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir!